Waarom ik Dayli gestart ben

De komende tijd zal ik proberen jullie via mijn blog op de hoogte te houden van de start van Dayli. Een nieuwe bezorgservice voor lekkere en voedzame maaltijden. Hier lees je waarom ik Dayli gestart ben.

Op 1 mei is Dayli begonnen met proefdraaien. Dayli is een nieuwe bezorgservice die ik heb opgericht voor mensen zoals ikzelf. De afgelopen jaren heb ik gewerkt als consultant in het bedrijfsleven. Mijn werkschema was erg regelmatig en ik werkte vaak in de avonden. Koken was sowieso al niet mijn talent maar nu kwam het er al helemaal niet van om zelf eten te bereiden.

Als je uit huis gaat kijk je uit naar elke dag eten waar je zin in hebt, lekker veel frituren en pizza bestellen. Al die dingen die bij je ouders niet mogen. Maar na een maandje of twee merkte ik dat ik stiekem vooral weer ging uitkijken naar de keren dat ik bij mijn ouders at. Gewoon een lekker stukje kip met rijst en broccoli, of een pasta met zalm en sperziebonen. Simpele gerechten, niet overdreven gezond maar gewoon normaal, alledaags en voedzaam.

Ondanks alle bezorgdiensten die voor eten gelanceerd werden bleef ik zoeken naar een bezorgdienst die een alternatief kon bieden voor elke dag koken. Waarom kun je niet gewoon een lekker, simpele maaltijd bestellen die goedkoop en snel bezorgd wordt?

Daarom ben ik nu Dayli gestart! Lekkere maaltijden, vooral niet te ingewikkeld. Voedzaam en gezond, maar ook weer niet alleen maar salade. Gewoon een bezorgdienst voor normaal eten waar je elke dag kunt bestellen zonder dat je dik en arm wordt.

We zijn natuurlijk pas net begonnen en moeten nog veel leren. Tegelijkertijd is het mooi om te zien dat na een week proefdraaien al veel mensen ons weten te vinden. Mensen die op zoek zijn naar lekkere, normale maaltijden en die vaak meteen meerdere keren per week beginnen te bestellen.

De komende tijd zal ik jullie op de hoogte houden van onze lessen en verbeteringen. Vind je het ook leuk om een Dayli maaltijd te proberen? Hier kun je direct onze lekkere en gezonde maaltijden bestellen.